Keskin Ortaokulu

WEB https://keskinortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Keskin mah. keskin sok. no102A EYYÜBİYE/ŞANLIURFA
VİZYON : Öğrencilerine; tüm gelişim alanlarına yönelik zengin yaşam tecrübesi kazandıran, ülkesini sevdirerek kültürel değerlerini benimseten, Türkçe dilini kullanmaya yönelik etkin çalışmalar yapan, çevre bilincini kazandıran temelleri sağlam nesiller yetiştiren bir okul olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, öğrencilerimizi ortaöğretime hazırlamak, tüm gelişim anlarını desteklemek, Atatürk’ü, Vatanını, milletini seven çocuklar yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRT.
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Özel araçlarla ve sabah köyden merkeze giden, öğleden sonra merkezden köye dönen köy servisiyle(günlük tek sefer) ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : MERKEZ İLÇE EYYÜBİYE´YE BAĞLI 100 KM UZAKLIKTA TARIM GEÇİM KAYNAKLI 120-130 HANEDEN OLUŞAN BİR KÖYDÜR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 100 km
Kontenjan Bilgileri :